Pilio Stones - Αφοί Καπουρνιώτη Ο.Ε.

Παρακαλώ περιμένετε. Φορτώνει.

Φιλοσοφία

Έχοντας πολύχρονη πείρα και γνώση σε συνδυασμό με το σύγχρονο management, παρέχουμε ποιότητα προϊόντων και προτείνουμε σύγχρονες ιδέες και λύσεις στη διακόσμηση χώρων, θέτοντας έτσι ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι γνώστες της επεξεργασίας της πέτρας για τη διακόσμηση και διαμόρφωση χώρων, εξασφαλίζοντας μοναδικά αποτελέσματα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο.

Αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι η μεγάλη ποικιλία πετρωμάτων σε χρώματα, σχέδια και μεγέθη, καθώς διαθέτουμε μεγάλα αποθέματα σε όλα τα είδη πετρωμάτων του Πηλίου.

Αναλαμβάνουμε την εμπορία πέτρας για κατασκευή πέτρινων επενδύσεων κατοικιών, πλακοστρώσεις με πέτρα, πέτρινες σκεπές ,τζάκια, πεζοδρόμια, μαντρότοιχους καθώς και οτιδήποτε άλλο συνδέεται με την κατασκευή πέτρας. Επίσης διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μπάρμπεκιου, πέτρινες βρύσες και πολλές άλλες πέτρινες κατασκευές που μπορείτε να βρείτε στις εκθέσεις μας. Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, συμπεριλαμβάνεται και η άμεση μεταφορά των προϊόντων στο χώρο σας.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και για αυτό δουλεύουμε σκληρά, ώστε να ικανοποιήσουμε και την πιο απαιτητική επιθυμία. Η πολύχρονη εμπειρία και γνώση μας στο χώρο της επεξεργασίας της πέτρας μάς δίνει το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για τις προϊόντα και τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας.